wordt gerealiseerd; vrijstaande woning, Barendrecht

doelstelling

De bewoners wilden graag de benedenverdieping veranderen. Zij houdt van de frisse Scandi look, hij kiest voor stijlvol en sjiek met donkere tinten. Aan studio SparQ het verzoek dit samen te smelten tot een fraai een gezellig geheel. 

typisch SparQ

Niet te bang; dus die wand werd off black, de schilder is de klap nog niet te boven... De lang gekoesterde wens van een haard met maatwerk kasten erom heen, wordt vervuld. Subtiel vergrijsd groen op de wanden in de keuken geeft de keuken een frisse look. Het verlichtingsplan zorgt er voor dat er een evenwichtig en kloppend geheel ontstaat.

reactie

wordt gerealiseerd; woonboerderij, Ooltgensplaat

doelstelling

De woonboerderij die net gekocht was, was schitterend, maar de binnenkant was wat somber en klassiek. Zorg ervoor dat het een heerlijk licht en modern familiehuis wordt, wat past bij ons gezin van 3 jonge jongens en een hond. 

typisch SparQ

De stenen vloer was niet de eigen keuze, maar zou blijven liggen. Met een groot modern kleed en behang dat matcht met kleed, bank en vloer werd het weer een fraai geheel. Extra dakramen zijn geplaatst voor meer licht in de kamer. Speciale aandacht voor het verlichtingsplan om de hele ruimte incl. de vide goed uit te lichten. Entree met zelfontworpen behang, in de keuken 3 portretten van de jongens, met daarin de kleuren van de keuken verwerkt. Waar mogelijk is duurzaam hergebruikt. (bestaande keuken is gespoten, tv meubel is geschilderd en nu onderdeel van speeltafel van de jongens) En de chillroom is het domein van de jongens!

reactie

 

renovatie vakantiehuis, Ouddorp

doelstelling

Een metamorfose van het donkere vakantie huis naar een modern licht vakantiehuis. De sleutelwoorden zijn; zachte tinten, extra slaapplaatsen, goed lichtplan en duurzaam hergebruik. Behalve het ontwerpen heeft studio SparQ ook de de volledige bouwbegeleiding verzorgd. (Nieuwe vloeren, stucen, electra, schilderwerkzaamheden en modernisering van keuken en badkamer.)

typisch SparQ

Bestaande kasten en stoelen kregen een facelift waardoor ze weer helemaal in het plaatje passen. Veel aandacht aan het licht besteed, zodat het huis optimaal uitgelicht kan worden. Meerdere lichtbronnen en een opvallend onopvallende eye catcher boven de eettafel. Persoonljke noot toegevoegd in de vorm van custom made behang en wandbekleding in de woonkamer. En hele fraaie design banken die slaapbanken blijken :)  Tevens maatwerkoplossingen (houten bank van ruim 2 meter met opbergplatsen en hoekkast op de bestaande hoekkast)  ontworpen en uitgevoerd. 

reactie

Wij hebben studio SparQ gevraagd om ons vakantiehuisje van een nieuw gezicht te voorzien en daarin is zij meer dan geslaagd. Ons huisje ziet er ontzettend gaaf uit. Studio SparQ levert het beloofde resultaat en meer. Wij zijn ontzettend blij met haar werk en willen haar graag aan iedereen aanbevelen. 

kantoor Nobralux, Amsterdam

doelstelling

Het bedrijf Nobralux is gespecialiseerd in beheer en advies voor openbare verlichting, verkeerstechniek en elektrische veiligheid. De wens van Nobralux was om het thema openbare verlichting (lees lantaarnpalen) terug te laten komen in de inrichting en dit te combineren met het huiskamer gevoel van de jaren 70.

typisch SparQ

Een enorm vintage dressoir voor een instant jaren 70 gevoel. Designklassiekers als de artemide lamp en de vintage eames vergadertafel met stoelen geven de ruimte meteen cachet. De nieuwe gele fauteuiltjes en de enorme, moderne witte lamp maken het een eigentijds geheel. De echte lantaarnpalen en de de oude armaturen maken het tot een typisch Nobralux kantoor. De mega uitvergroting is na lang zoeken gevonden in het Spaarnestad photo archief en geeft het straat beeld van de jaren 70 perfect weer net als de met vintage behang behangen pilaar.

reactie 

Met creatieve oplossingen en oog voor detail heeft studio SparQ een topprestatie geleverd.

 

inrichting villa, Soest

doelstelling

Ontwerp een volledig interieur plan voor alle ruimtes van de nieuw onder architectuur te bouwen villa. Zorg voor een licht, ruimtelijk en strak geheel, met hier en daar een knipoog.

typisch SparQ

Maatwerk voor bureau kinderkamer en chillroom, maatwerk ontwerp voor kasten achter wand in ouderslaapkamer. Maatwerk ontwerp voor evenementenplein (banken en plantenbakken) Speciaal ontworpen foto behang voor in de linnenkamer.

reactie

Studio Sparq heeft ons super geholpen met zowel de inrichting als ook met belangrijke keuzes tijdens de bouw van ons nieuwe huis.
Door Studio Sparq hebben we keuzes gemaakt die we zelf nooit hadden durven dromen, maar die het huis net die extra touch geven wat we graag wilden.

En alle lof voor Studio Sparq's flexibiliteit, creativiteit en hands on mentaliteit.

meisjeskamer, Middelharnis

doelstelling

Nu deze dame naar de middelbare school ging, was haar oude kamer ineens véél te kinderachtig geworden. De wens was wel een meisjesachtig kamer maar geen kinderachtige kamer. Ook graag een hoekje om te lezen en een bureau met een goede lamp. Ennuh de favourite kleur was niet langer paars, maar zachtblauw.

typisch SparQ

Door de muren zachtblauw en het bed en het oude bureau off white te schilderen (hiervoor was alles paars en groen) werd de aanblik al veel rustiger. Verlichting toegevoegd, zodat de mooie balk in het midden uitgelicht wordt. Een oud poppenhuis ingekort tot 5 cm en aan de kastwand gemonteerd voor de petshop verzameling. Laag stoeltje om lekker in te lezen en een schommel voor de lol.

reactie Maasje

Ik ben er echt heel blij mee, het is supermooi!!!

kantoor Boxtel

doelstelling

Het bedrijf Nobralux is gespecialiseerd in beheer en advies voor openbare verlichting, verkeerstechniek en elektrische veiligheid. De wens van Nobralux was om het bedrijfsrestaurant een eigen gezicht te geven.

typisch SparQ

Allereerst foto's gemaakt van de jongste kinderen van het personeel gemaakt, hangend en zittend aan/op lantaarnpalen. Deze foto's zijn bewerkt en samen met de kernwaarden van het bedrijf op kleine plexiglasplaten geprint en hangen nu prominent in het bedrijfsrestaurant. Accentkleur geel is toegeveogd,zodat hier een geheel gemaakt kon worden met de bestaande gele vloer. Verder hoge stoere bartafels met zwarte en witte krukken toegevoegd. De wanden konden niet geverfd of behangen worden, dus 4 meter bolletjes stickers laten maken met de tekst "Light up your life!!!" ertussen, om alle wanden met elkaar te kunnen verbinden. Lantaarnpaal en wat groen erbij, nu alleen nog de coole lampen van "Lightlab" ophangen en dan is het af.

reactie 

Studio SparQ heeft met beperkte middelen het juiste gevoel opgewekt in de ruimte. Ze ging door totdat alle zaken waren ingevuld.

 

inrichting studio, Amstelveen

doelstelling

Realiseer een luxe en volwassen inrichting, passend bij de kunst die reeds in bezit is. Extra uitdaging; zorg voor een ruimtelijke geheel op slechts 25 vierkante meter :) 

typisch SparQ

Kleuren uit de kunstwerken zijn als uitgangspunt genomen voor het kleurenplan. Designbank van Jaime Haydon, antiek zijde kleed, chinees kastje, Ikea kast en design verlichting gaan moeiteloos op in het geheel.

reactie 

Het geheel is prachtig geworden, nooit gedacht dat dit mogelijk zou zijn in deze bescheiden ruimte. Het donkere behang, dat leek me niet direct een goed plan. Maar toen het er op zat, was ik helemaal om, het geheel klopt nu.

notariskantoor Middelharnis

Meer info volgt snel...

winkel Hilversum